четверг, 10 августа 2023 г.

Тести для держслужбовців 2022 з відповідями

Тести для держслужбовців 2022 з відповідями

Тести для держслужбовців 2022 з відповідями


Голова Правління Асоціації «Професійний Уряд» Іванна Дідур заявила, що через декілька років ми побачимо, як наша державна служба стає професійнішою, як державні службовці працюють з викликами сьогодення, використовуючи цифрові навички на високому рівні, навіть вищому, ніж у країнах Західної Європи.


Тести для держслужбовців 2022 з відповідями скачати


Трансляція брифінгу щодо національного тесту на цифрову грамотність для держслужбовців доступна на YouTube-каналі Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, минулого тижня Мінцифри запустило національний тест на цифрову грамотність для вчителів.

Тренажер: Тести на держслужб‪у‬ 4+


Тести для державних службовців або кандидатів на вступ до державної служби у 2023. Тести в додатку дадуть вам можливість пройти підготовку перед здачею першого етапу конкурсу.


У програмі доступно - 584 питань та відповідей. Кожен розділ програми налаштовано на 40 правильних відповідей, офіційна комісія вимагає - 40, але дана програма не є екзаменаційною, завдяки їй ви зможете краще підготуватись до тестів, перевірити та засвоїти власні знання. У програмі Тести для державних службовців є усі необхідні тести, які були затверджені наказом НАДС №178 у 2022 році.


У програмі можна знайти наступні тести:
- Перевірка знань Конституції України - 185 питань;
- Перевірка знань Закону України Про державну службу - 121 питання;
- Перевірка знань Закону України Про запобігання корупції - 100 питань;
- Перевірка спеціального законодавства - 178 питань; (законів України «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про адміністративні послуги», «Про місцеві державні адміністрації», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Конвенції про права осіб з інвалідністю, Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України);
- можливість обирати випадкові запитання (40 питань кожен новий вхід в розділ) або усі питання одного з 2-х розділів.


Програма є умовно безплатною, для користувачів доступні 2 тести з питаннями, але доступ до усіх тестів відбувається за окрему плату і на завжди.


Програма працює офлайн (без підключення до інтернету).


Тести на державну службу


Інформаційно-комунікативний веб-ресурс “Тести на державну службу” створено у рамках проекту “Підтримки реформ в Україні”, за сприяння Громадської мережі “Нова державна служба”, задля ефективного впливу на реформування системи відбору осіб, які претендують на посади державних службовців, або для просування по службі нині діючих держслужбовців. Окрім, сервісних послуг фахової підготовки учасників конкурсу на державну службу, тут висвітлюються останні новини і події у реформуванні законодавства у цій сфері, розміщується актуальна аналітика, законодавство і законодавчі ініціативи, міжнародні стандарти та рекомендації, інформація про учасників процесу реформування, є можливість задавати питання, коментувати публікації і проводити он-лайн дискусію.


Кожен претендент може безкоштовно знайти відповіді на питання та пройти електронне пробне тестування щоб дізнатися свій рівень знань, для належної підготовки до конкурсного відбору на посади державних службовців відповідно до п.2. ст. 26 Закону України «Про державну службу» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25.03.2016 №246 (зі змінами).


Підготовка проводиться відповідно до переліку тестових завдань та відповідей для комп’ютерного тестування, який затверджено Наказом Національного агентства України з питань державної служби (Нацдержслужби, НАДС) від 30 серпня 2017 року № 178 ( зі змінами, внесеними наказом НАДС від 24 лютого 2021 р. № 30-21). Актуальні, також, і в 2023 році!
Перелік тестів включає 592 тестових питань з відповідями, зокрема:



  • по Конституції України (178 питань);

  • по Закону України “Про державну службу” (126 питань);

  • по Закону України “Про запобігання корупції” (106 питань);

  • по спеціальному законодавству (182 питання).


Також, тест на вільне володіння державною мовою та інші тести.


Для держслужбовців запустили національний тест на цифрову грамотність


Державні службовці відтепер можуть дізнатися власний рівень цифрової грамотності. Після складання національного тесту на цифрову грамотність для держслужбовців кожен отримає електронний сертифікат і зможе вдосконалити саме ті цифрові навички, які «провисають».


Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта національний тест на цифрову грамотність для державних службовців.


Під час презентації тесту заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що ініціатива допоможе підвищити ефективність діяльності державних службовців.


«Державна служба — це можливість змінювати країну на краще. Це масштабні проекти національного та міжнародного характерів, що позитивно впливають на життя мільйонів людей, бізнеси та державні інституції. При цьому кількість бюрократичних, паперових процедур скорочується і робота державного службовця вже не така, як 5-10 років тому. Держслужбовці обов’язково мають володіти сучасними професійними компетентностями», — заявила Валерія Іонан.


Цифрограм для держслужбовців заснований на рамці цифрових компетентностей для громадян України та оцінює 30 цифрових компетентностей.


Цифрограм для держслужбовців втілений за підтримки Програми EGAP, що фінансується Швейцарією і реалізується Фондом Східна Європа. Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа: «Сьогодні цифрова грамотність стає критичною необхідністю для кожного, і державні службовці не є винятком. Особливо, якщо зважати на курс побудови «держави в смартфоні», якого дотримується Україна. Що більше держслужбовців опанують цифрові інструменти і матимуть мотивацію навчатися нового, то продуктивнішою буде їхня робота, то легше буде впроваджувати реформи в роботі державного апарату».


Цифрограм для держслужбовців є складовим компонентом Цифрограму, технічний компонент якого реалізований за підтримки проекту «Зміцнення громадської довіри», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


Тестування кандидатів на посади державної служби


Чим більше разів Ви проходите тест, тим більше питань Ви охопите. Успіхів.


Тест складається з чотирьох основних частин, а саме:



  • І. Конституція України

  • ІІ. Закон України “Про державну службу”

  • ІІІ. Закон України «Про запобігання корупції»

  • ІV. Спеціальне законодавство (закони України «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про адміністративні послуги», «Про місцеві державні адміністрації», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»,
    «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Конвенції про права осіб з інвалідністю, Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України)


Проведення конкурсів на зайняття посад державної служби всіх категорій передбачає проходження онлайн тестування на сайті Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) згідно переліку тестових питань.


Перед проходженням тесту на сайті НАДС, Ви маєте можливість потренуватись.


Тест складено по питанням затверджених наказом НАДС від 13.08.2017 року №178 (у редакції наказу НАДС від 24.02.2021 року №30-21).


Тести для держслужбовців 2022 з відповідями


2 лютого на засіданні Уряд затвердив постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».


Цим актом пропонується:


- встановити коригуючі коефіцієнти до посадових окладів державним службовцям деяких державних органів;


Тести для держслужбовців 2022 з відповідями

- унормувати питання щодо виплати у 2022 р. надбавки за особливо важливу роботу державним службовцям, які займають посади фахівців з питань реформ;


- привести у відповідність до законодавства умови оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя.


Відповідно до статті 51 Закону України «Про державну службу» Кабінет Міністрів визначає схему посадових окладів на посадах державної служби та умови оплати праці державних службовців, з якими укладаються контракти про проходження державної служби за поданням Національного агентства України з питань державної служби.




"Відповідно до Стратегії реформування державного управління до 2025 року триває робота над реформою системи оплати праці. З початку року в державних органах розпочалась класифікація посад, на основі якої і планується запровадити оновлену систему оплати праці", - зазначив Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.


Тести для
держслужбовців



  • - режим навчання для ознайомлення із питаннями
    та відповідями

  • - тестування методом Лейтнера для ефективного
    запам'ятовування матеріалу

  • - порівняння власних результатів з результатами інших

  • - безкоштовне ознайомлення з додатками та методами тестування

  • - низькі ціни та гнучка система оплати



  • - режим навчання для ознайомлення із питаннями та відповідями

  • - тестування методом Лейтнера для ефективного
    запам'ятовування матеріалу

  • - порівняння власних результатів з результатами інших

  • - безкоштовне ознайомлення з додатками та методами тестування

  • - низькі ціни та гнучка система оплати


Тест на державну службу


Перший етап конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця для будь-якої категорії ("А", "Б", "В") передбачає проходження тестів.


Тестові питання сформовані у чотири розділи:


I. Конституція України (180 питань);
II. Закон України "Про державну службу" (126 питань);
III. Закон України "Про запобігання корупції" (107 питань);
IV. Спеціальне законодавство (Законів України "Про Кабінет Міністрів України", "Про центральні органи виконавчої влади", "Про адміністративні послуги", "Про місцеві державні адміністрації", "Про звернення громадян", "Про доступ до публічної інформації", "Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні", "Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків", Конвенції про права осіб з інвалідністю, Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України) (182 питання).


Загалом 595 питань.


Даний додаток містить актуальний перелік усіх тестових питань з варіантами відповідей, що затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби від 30 серпня 2017 року № 178 (у редакції наказу НАДС від 24 лютого 2021 року № 30-21). Також додано 3 питання, яких немає в переліку, але вони зустрічаються на іспиті.


ПДР Тести


Онлайн-тести передбачають абсолютну та ефективну підготовку до екзамену з ПДР. Вони включають в себе максимум можливих на дорогах України ситуацій, які обов’язково повинен знати водій.


Підготовку переліку екзаменаційних білетів готували кваліфіковані в сфері теоретичної підготовки фахівці. Це автоматично робить нашу підбірку якісною і корисною для тих, хто віддав перевагу саме нашому сервісу.


У нас Ви знайдете:



  • ПДР Тести, які підготовані у відповідності до чинних правил;

  • Максимально точно сформульовані запитання, відповіді на які гарантовано допоможуть скласти іспит ГСЦ;

  • Тести на здобуття навичок первинної медичної допомоги постраждалим в ДТП;

  • Питання по темам;

  • Іспити по категоріям.


Екзаменаційні білети розроблені з особливим підходом до формулювань – досвідченими спеціалістами усунуті будь-які неточності та двозначні фрази, які могли б заплутати претендента на водійське посвідчення. Саме тому сервіс стане незамінним помічником для тих людей, які люблять ясність і чітко визначені завдання.


Тільки гранична лаконічність, абсолютна зрозумілість та приємне зовнішнє оформлення будуть супроводжувати кожного, хто спільно з нами буде готуватися до іспиту з Правил дорожнього руху.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Тести пдр 2021 категорія в з відповідями

Тести пдр 2021 категорія в з відповідями Підтримати автора канала. 5375414127465978 #пдр #українською #водіння Тести ПДР України 2023. Біле...